Werving | Selectie | Loopbaan | Interim             

Ons bureau

Meerwaarde

De meerwaarde van [email protected] komt voort uit onze betrokkenheid, de individuele aanpak en een sterke marktfocus. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het invullen van vacatures, wij stimuleren onze kandidaten om hun talent in te zetten, waardoor zij op een unieke manier kunnen werken aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling.


Persoonlijk

Wanneer u voor [email protected] kiest, kiest u voor een persoonlijke en klantgerichte benadering. Wij stemmen onze diensten zorgvuldig af op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Daarbij gaan wij professioneel, integer, actief en doelgericht te werk.


>30 jaar ervaring

[email protected] is door de diversiteit aan kennis en ervaring breed georiënteerd en beschikt over een p&o, bedrijfskundige, marketing en (financieel) technische achtergrond.


Privacy
[email protected] verwerkt persoonsgegevens van kandidaten en van relaties met grote zorgvuldigheid en strikt vertrouwelijk, in lijn met de 'Algemene Verordening Persoonsgegevens-bescherming' (AVG). [email protected] verzamelt persoonsgegevens uitsluitend voor zover noodzakelijk voor de uitvoering van zijn opdrachten: het vinden van kandidaten voor vacatures.